page-4-1Vi är våra medlemmar och vi är stolta över att vi ser oss som en platt organisation där grundarna har lika mycket att säga till om som våra medlemmar. Med det sagt har vi skapat den här Om oss sidan för att ni ska ha möjlighet att lära känna oss som jobbar med den och som skapat hela den här ideella verksamheten. Det är även oss du kan kontakta om du har några frågor eller funderingar eller om du vill att vi ska skicka ut en medlemskapsblankett.

Mitt namn är Ulla Karlsson och jag är en av mesgrundarna till hela rörelsen och är ansvarig för vår hemsida oceanclimate.se. Jag har en magister i biologi och har i många år arbetat med miljöfrågor både på statliga institutioner sväll som ideellt. Tillslut kände jag att jag vill skapa organisation som fokuserar på en av mina hjärtefrågor nämligen havet. Därför satte jag och Felicia igång en ideell förening vid namn Oceanclimate år 2006. Om du vill kontakta mig hittar du mina uppgifter under fliken ”sammanbete”.

page-4-2Mitt namn är Felicia Qvist och jag är den andra med-grundaren till den här hemsidan och hela rörelsen. Tillsammans med Ulla har vi byggt upp organisationen sedan 2006. Jag har en examen i statsvetenskap och en magister i biologi och har tidigare jobbat bland diverse ickestatliga organisationer. Idag är mitt huvudfokus vår ideella organisation som inte bara vill informera, inspirera och involvera dig utan som även är en personlig hjärtefråga. Vill du kontakta mig hittar du mina uppgifter under fliken samarbete.

Vad vi gör

Vi är som sagt en ideell organisation som har ett budskap vi känner vi måste få ut till var och en av er alla. Vi tycker att politiker inte lyckats få folket att förstå att det är brådskande och att det är allvar. Våra hav och marina miljöer håller på att utrotas. Det kommer påverkar dig på en massa olika sätt och sannolikheten är stor att det påverkar dig redan idag utan att du vet om det.  Vårt mål och det vi brinner för är att påverka samhället och varje individ som utgör samhället. Vår värdegrund vilar på de tre i:na, att informera, att inspirera och att involvera. Vi tänkte gå igenom lite hur vi jobbar och hur vi försöker involvera fler och fler människor. Vi hoppas att kunna informera dig för att sedan inspirera dig och hoppas att du kommer att involvera dig.

Zapisz

Zapisz

Zapisz